Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och jag tror att du gillar mej lite också...


Jag gillar dej...


Jag gillar dej
Kan låta
Banalt
Naivt
Barnsligt
Men jag
Gillar dej

Kan låta korkat
Av en vuxen man
Att liksom bara
Gilla någon
Sådär som man gör
När man är tonåring
Som man gjorde
När livet var nytt
Oförstört
Inte bränt i kanterna

Så känns det nu
Varje gång
Jag tänker på dej
Varje gång
Jag läser dina ord
Varje gång
Jag hör din röst

Då känner jag alltid
Den där barnsliga naiva känslan

Då känner jag inuti
Att jag

Gillar dej...


TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 884 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-06-04 12:25



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
den dikten
hittade fram
till mej^0^
2014-01-27

    ej medlem längre
Fiint
2012-12-27

  Jan Widströmer VIP
Söt text ...
2012-06-18

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-06-15

  wildrose
Fin text
2012-06-08

  Linda CH VIP
Fin text om äkta känslor....tänker på fjärilar i magen! :))
2012-06-04

    Birgersdotter VIP
Härligt känna så...
2012-06-04

  wildah
Tycker du beskriver känslan fint!
2012-06-04

  Katinka VIP
Söt!
2012-06-04

    ej medlem längre
Som en pirrande känsla i magen....sån där härlig känsla....
2012-06-04

  prinscess VIP
äkta kärlek och inte alls barnsligt av dig
2012-06-04

  Rise Little One
Alla är vi barn i början - även i kärlek oavsett ålder
2012-06-04

    ej medlem längre
kärleken hittar en.
2012-06-04

  alvan
Inte barnsligt alls! :) Söt text om härliga känslor.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT