Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regn

 

ur regnet vecklar grönskan ut sig
bladen sväller fyllda
gröna skuggor fläckar stigen
droppar faller
prasslande från trädens grenar
fågelstrupar sjunger
rent och nyväckt allt i denna stund




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-04 17:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och njutbart.
2012-06-04

    Tea Alex
Åh, underbart! Jag älskar när det regnar! :)
2012-06-04

    Tea Alex
Åh, underbart! Jag älskar när det regnar! :)
2012-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar regn.
Det är inte värt priset.
Regn stör.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger