Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ålderns oväsentlighet......., blev en pamflett, varför inte ?


Ska vi ha generationsklyftor eller ska vi jobba tillsammans ?

Mycket fallerar

pga åldersfixering

mycket skulle fungera
om människan sattes främst
oberoende av ålder

Se till individen
och dennes förutsättningar

Se till vad vi gör
och vad vi kan
strunta i födselattesten !

Vi oldies
kan bli Goldies !

Ni Unga kan bli Tunga !

Tillsammans kan vi Fixa DET !

Vi ska avslöja korrupta politiker !

Tillsammans !

Vi ska SÄNKA deras FETA löner !

Tillsammans !

Och SÄNKA fisiga Byråkrater !

Tillsammans !

FÖR ett RÄTTVIST Sverige !

Tillsammans, jag och du
arton eller sjuttiosju !

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Co-operate!!!!!!!!
2012-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Destroy!
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska