Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en enda halt

han var en enda haltning från att nå sitt mål
men han orkade inte ens stupa på linjen
han blev en stod

"satans orörlighet!" mumlade han
"förbannade låsning!" vrålade han
ut över sitt ödsliga stadion




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 18:37



Bookmark and Share


  filosofian
AJ! Känner frustationen!
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP