Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lugnets lilla vrå? 4/6-2012


Harmoni

En stril ström av harmoni
mjukt täcke vaddar in
så mycket ljus
mörkret inte överhängande
tystnaden så behaglig

En stråle frihet
solljuset flödar
åh, jag flyger framåt
trampar mot framtiden
moln som skingrar sig

En munsbit glädje
skrattet klingar så högt
improvisera det imponerar
kärlek i varje por
vi är, vi är

Lugnets lilla vrå
harmoni




Fri vers av filosofian
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-04 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbar optimism denna text förmedlar! "improvisera det imponerar / kärlek i varje por" Snyggt och spontant! Det är härligt och abstrakt, väldigt ljust och fluffigt.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian