Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning. 4/6-2012


Vita liljor

Vita liljor
är det enda jag har kvar
av långa dagar
svett och tårar
skrattet som klingat
kärlek som sjungit
är långa dagar
utan er, det enda jag har




Fri vers av filosofian
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-04 19:16



Bookmark and Share


  Robin V
Jättebra! Så himla melankolisk och sorgsen!
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian