Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svettpärlorna börjar att tränga sig fram på pannan hans


Stressad och pressad som vanligt

Bråttom, bråttom

Ingen tid att förlora

Tunnelbanan går snart så om han ska hinna med den

är det bäst att han sätter fart

Han tänker!

Varför kan jag inte lära mig att bara gå upp tio minuter

tidigare

så att jag slipper stressa varje morgon

Så när ska jag lära mig att det är bättre att gå och lägga sig

lite tidigare på kvällen

och gå upp lite tidigare

Måste nog börja tänka på lite på hjärtat mitt, för det är det ju

ingen annan som gör

För det är nog inte någon som bryr sig om lilla mig

om jag försvinner

när jag dör?

Och jag blir ju inte yngre direkt

Svettpärlorna börjar att tränga sig fram

på pannan hans...!!!

Ken Cassel
4/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-04 19:16



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
tunnelbanan, pendeltågen åka åka stockholm i ett nötskal...bra
2012-06-05

  anits VIP
Så är det alldeles säkert för många
2012-06-05

  Rise Little One
dagliga stress symptom?
2012-06-04

  Cammie
Väldigt verklighetsnära.

Riktigt så illa är det väl ändå inte?
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel