Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att påminna om misstag II

 

 

Du säger att du måste

lämna mig helt

för att eventuellt

någongång

kunna återvända.

 

För att kunna

se mig i ögonen

och be om förlåtelse

igen..

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-05 12:55



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Oj! Den här kändes! Jag ryser. Och känner så väl igen orden. Känns som ett skott, rakt i hjärtat.
2012-06-22

  Ninananonia VIP
Grymt...den känns..
2012-06-18

    ej medlem längre
Starkt!!!
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP