Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna äpplen

 

 

Ditt välpolerade yttre

måste varit behandlat

med något långtidsverkande

som hos vackra gröna äpplen,

eftersom det tog så lång tid

för mig att att se ditt ruttna inre.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-06-05 13:01



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Wow- vilken stark replik! Girlpower!
2012-06-21

  Ninananonia VIP
Sant... så bra tänkt...
2012-06-18

  Ninananonia VIP
Sant... så bra tänkt...
2012-06-18

    ej medlem längre
Wow, den som mottager verklighetens motsvarighet till DEN texten har en hel del att förklara *ler*
2012-06-05

    ej medlem längre
trist ju..!
2012-06-05

    ej medlem längre
Stark insikt ...
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP