Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte OM fanns så



Telefonen piper
Ditt saldo är på väg
Att rinna ut








(elller)

Tänk om kroppen hade samma sorts
Mätare, och information om själens tillstånd
Då slapp men leva hela livet som sjuk
För att dö onödigt frisk

Tänk om de pep när batteriet var på väg
Att ta slut
Lev rullan tills
Men vi skjuter på allt detta
Vi vill inte
Vill inte inse att döden, slutet
Är närmare, en dag för varje dag

Telefonen piper
Du är snart utan ström i din telefon
I ditt liv
Oj allt man skulle göra
Sen kan man ju undra om det är bättre
Om det känns skönare, att slutet kommer
Och man har ström kvar men inte saldo
Eller saldo kvar när strömmen går

Att dö med saldo kvar utan ström
Känns onödigt
Lika dumt
Som att ha ström kvar
Men inget saldo
”mitt livs mobil” typ
(man önskade sej ett nytt kort)
(en ny mobil men info från det gamla, kvar)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2012-06-05 13:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ja du....detta liv vi lever är märkligt, med alla tekniska prylar...men människan är densamma med sina tankar om livet som sådant...
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO