Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick inte se



Jag fick inte se, kennedys dödsfärd, inte ens, hans sista dag…
Inte heller, hans brors…

Jag var för ung.. för ung för att se.
Men inte för ung för att höra eller förstå. Eller att inse att, livet inte är detsamma med eller utan dessa, att jorden snurrar för att den inte slutar helt enkelt…

Jorden snurrar runt och håller på ändå, nånstans….
Nånstans snurrar min jord, i alla fall
Den liksom vägrar bli tyst






”When you´re werried”
“Feeling small”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger
Publicerad 2012-06-05 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO