Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott nytt!


Nyårsafton

Allt blir nytt
Allt gammalt dör
Alla synder förlåtes
Gammalt groll begravs

Men tiden finns inte
Och inget är nytt
Alla oförätter lever
Inget förlåtes

All skit Du gjort
Skall Du få äta upp
Allt elände flyter upp
Och Du skall dö




Fri vers av Tarras
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 00:03



Bookmark and Share


  Szczn
Tiden finns inte.
2012-09-01

  ULJO
Kanske inte rätt i tiden men mycket bra gestaltning.
2012-06-06

  Tarras
Nej bara lojalist så att jag firar jul på natten
2012-06-06

  Nanna X
är du en sån rojalist att du firar nyår på nationaldagen?
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras