Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällskugga

 

Ibland när jag inte kan sova

tänker jag på dig 

 

Även om jag inte vill

 

och känner en rädsla av att

jag aldrig kommer kunna släppa dig

och intensivt önskar jag att du aldrig funnits

 

Utmattad somnar jag till slut 

med ett brustet hjärta i ena handen

och smulor av tidens grus i mitt bröst

 

och drömmer om någon annan

som inte finns

 

© Linda C Hansson 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-06-06 12:04



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Den mänskliga sorgesmärtan griper tag...
2012-08-26

  Maj-Lis VIP
Du kan inte bättre beskriva ...även mina känslor
2012-08-05

    Birgersdotter VIP
berör på djupet...
2012-07-17

  Siggesdotter
Mycket rörande...
2012-07-07

  Bo Himmelsbåge
... en fin Dikt om den smärtsamma sorgen och saknaden efter en mycket kär vän som inte längre finns tillgänglig ... och som inte heller tyckas kunna ersättas av någon annan ... sorgligt, men mycket gripande ... kram ... Bosse
2012-06-29

  Zachrisdotter
mycket vackra ord
om något som gör ont....
Fint!
2012-06-19

  Lars Hedlin
JA igenkännande .."GILLAR"
2012-06-17

  Bibbi VIP
Känner igen det här.
2012-06-16

  Maria T
Bitterljuv skugga
2012-06-15

  Ninananonia VIP
Berörande skugga...
2012-06-15

    ej medlem längre
Mycket fin och djup känsla - tack...
2012-06-11

    ej medlem längre
Åh så fint.
Just så.
2012-06-10

    ej medlem längre
Jag känner starkt med dina så berörande rader!


"Utmattad somnar jag till slut

med ett brustet hjärta i ena handen

och smulor av tidens grus i mitt bröst"
2012-06-09

  ULJO
Känslosamma och vackra rader förmedlar du här
2012-06-09

  Svartsilver
du skriver så innerligt och vackert!
2012-06-08

  L I V
Enkla varma rader att landa i...
fastnade speciellt för dessa:

Utmattad somnar jag till slut

med ett brustet hjärta i ena handen

och smulor av tidens grus i mitt bröst
2012-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Lite sorglig men ändå fin.
2012-06-07

    lenakarin
Vackert formulerat o sorgligt..
Men, kanske bättre älskat o förlorat än aldrig varit lycklig??
2012-06-07

    ej medlem längre
Vackra och ömsinta tankar.
2012-06-06

  Anya VIP
Fin text om hur tankarna far i sängen. Vemodet i texten föder funderingar.
2012-06-06

    ej medlem längre
en, vacker känslofylld text! **
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP