Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger ner dig lite försiktig på en bädd av rosor


Kysser sen dina ljuva små läppar i hopp om att kunna

väcka liv i dig

Få dig att öppna dina så vackra blommor till ögon

De som alltid annars lyser upp så färggrant och klart

De som alltid annars lyser upp så helt underbart

Så vakna nu min älskade

För du får inte bara lämna mig ensam såhär

För det är ju dig som mitt hjärta håller så kärt

Så kom igen nu då

Vakna, andas...


Jag lägger ner dig lite försiktigt på en bädd av rosor

medan jag vårdar dig ömt...

Ken Cassel
6/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-06 14:49



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Pröva med växtnäring :)
2012-06-06

  Rise Little One
så romantiskt Ken...
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel