Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare

Men här i min värld
finns det alltid någon mer som aldrig sover.
Nån mer vars ögon aldrig sluts

Som ej får ro
     att vila under natten
Som jagar drömmar
     när andra finner frid





Fri vers av Roger VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-02-03 01:45



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vilket utsökt flöde du fått till!
Du fångar den där känslan
som nog bara nattliga jägare har
i sina allra bästa stunder
Hoppas du lyckas fånga en dröm
som bjuder in dig till en rofylld sömn ...
2006-02-03

  Smultris
Denna är så perfekt, Roger.... Så himla perfekt...
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP