Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtrådstårar

.

Det bor en törnbuske
i mitt hjärta
som jag vattnar
med taggtrådstårar


Dessa taggtrådar
vars liv uppstår
när en byggsten,
- en pelare i vardagen,
trasas sönder,
rinner bort.
dör
och efterlämnar
ett liv i spillror




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-06 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj........
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna