Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kannibalerna dödade alla på skeppet som hade förlist


utanför deras kust

Ja, alla förutom de tre kökskockarna, då förstås

Så när den näst största av krigarna kommer fram med stridsbytet

till hövdingen i byn

som är störst

så frågar han honom bara

Ska jag stoppa ner alla kockarna i grytan?


Då svarar hövdingen, bara enkelt och konsekvent

Nä, gör inte det!

För det har du väl hört?!

Desto flera kockar, desto sämre soppa....

Ken Cassel
6/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-06 18:05



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
BRA den där satt den.
MER tack.
2012-06-06

  LenaJohansson VIP
haha...den var kannibalkul ken ;D
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel