Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge musiken bara svänger


så kommer jag att göra likadant med mina höfter

Bara dansa med

Bara vifta med de så mycket jag bara kan

Somna?

Inte en chans

Jag är ingen trötter

Tänker inte lämna någon oberörd eller ifred

Inte nu när jag har lyckats att fånga upp henne i min

lillstora famn

med mina dansande fötter

Hon som nu med sitt förtjusande leende bara hela tiden

rycker upp mig

vid

mina

rötter...!!!

Så länge musiken bara svänger...

Ken Cassel
6/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 21:10



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
mip mip vrrooooom.
2012-06-07

  Rise Little One
vilken dragningskraft!
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel