Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Så att vi kan byggas upp igen)


Bryt ned mig.

Bryt ner mig bit för bit
som ett knäckebröd
eller ett torrt löv i din hand
låt smulorna falla ner på golvet
klappa dem av dina händer
gör dig ren från mig
hel från mig
för jag fuckade upp dig, älskling
en gång för alla
för alla efter mig
med min kärlek utan gränser
med mina ord utan filter
med mina handlingar utan hinder
med mina fingrar i ditt hår
och dina läppar som kysste mig
så hårt att jag blödde
dynan röd
i ditt pedantiska rum
under tavlan med segelbåtar
tog jag dig och ditt
och gav dig aldrig tillbaka
för vi kan inte älska några andra
det har jag nu förstått
men du
bryt ned mig bit för bit
igen
så ser vi om vårt band kanske bryts
igen
så att du nånsin kan bli fri
igen
och ta mig till dig för att du vill
inte för att det är det enda du kan.





Fri vers av Ruterdam
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-07 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam