Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag med alla mina känslor till


om inte att försöka få utlopp för dom

Bara tralla med när jag hör en störtskön

vacker sång

En bra sång med en bra text

En bra text som kanske kan få en annan

att växa lite grann

Lära sig en bra liten läxa om en

speciell liten växt?!


Vad ska jag med alla mina känslor till om jag hela tiden

bara måste försöka att dölja dom

Inte visa för någon vem jag är

Vem jag egentligen är

Går omkring falskt och låtsas vara något

som jag egentligen inte är

Nä, det skulle aldrig funka

Fungera

Tyvärr

Skulle nog mest bara gå omkring och känna

en massa besvär

Att inte öppet få visa att man kanske egentligen är

stört kär

Bara stör kär i denna där

För kan ni inte bara se vad vacker hon är

Och det bara sådär...!!!

Vad ska jag med alla mina känslor till?!

Ken Cassel
7/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-07 22:25



Bookmark and Share


  Filosofen2
Ibland är känslor bara till förtret, ibland önskar man de kom, ibland att den man var intresserad av fattade det, att den man var kunde krypa ut och visa sig... Tänk så lätt det vore om man aldrig behövde berätta man var intresserad, utan det fanns hjärtan över huvuden.
2012-06-07

  Hondjuret
Mycket tänkvärd - text och frågeställning
snyggt
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel