Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerst inne


Jag vill inte glömma
men sluta drömma.

Bara komma ihåg
när självkänslan är låg.

Jag vill inte få en ny chans
bara älska det som fanns.

Plocka fram ett minne
och bli varm innerst inne.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-08 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus