Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro


Jag har aldrig trott på någonting
inte ens på en gammal skör tråd
jag har inte ens trott på osanningar
ett osken saliga dess kvinnor
som förvunnit förlorad doft
inte ens när jag talat osanningar
så tror jag
eller ens
när frihet visar rättvisa
du min så underbart vackra kvinna
jag i din så nakna man
så är jag benägen
att följa din totalt så perfekt
extremt osäkra
kompromisslösa
helt ledsamt totalt
dödlösa
sanning




Fri vers av Marvin
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-08 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin