Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och draken



Bara stjärnorna vet hur många himlar du korsat

när du blundade och sa,


Att längtan är en oflugen pappersdrake

som vinden aldrig velat fånga

och föra till murar som ännu inte har fallit





Fri vers av surface to air
Läst 1174 gånger och applåderad av 80 personer
Publicerad 2012-06-10 00:30



Bookmark and Share


    ablid
wow, så vackert <3
2016-11-04

    ej medlem längre
Underbar:)
2016-03-28

  Vox
Wow
2014-06-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Du skriver så att det
är bara att blunda och hålla med.
2014-03-13

    //Nikita
Otroligt vackert, sorgligt och vist på samma gång.
2014-03-01

  Nina.H
Andas stor visdom..vackert!
2013-11-05

  Kim VIP
Ja en hel del vikt i denna!

2012-11-22

  Jean-Michel Orblin
Vacker även om jag har svårt för metaforer
2012-10-08

    StepUp
wow, det är du som har talangen,
sättet att låta vemodighet sjunka
tillsammans med läsaren, går inte
att göra bättre. ^^
2012-09-27

  Jens P
verkligen bra
2012-09-19

    ej medlem längre
vackert djup
2012-07-17

  Michaela Dutius
Underbar dikt - ger rysningar och som att stå på en höjd och se ner.
2012-07-15

  Peter Olausson VIP
sen läsning av en dikt med både djup och rymd!
2012-07-10

  Caroline Lind
Superspännande och vackert. Känns klokt och mångbottnat :)
2012-06-19

  Ordregnspoeten
Tack, vilken överraskning att jag fick läsa vad du skriver. Det ska jag fortsätta med.
2012-06-13

    ej medlem längre
Älskar denna text! :) <3 S
2012-06-12

    ej medlem längre
Riktigt bra!
2012-06-11

    Doll
Fantastiska bilder. Stor i sin enkelhet.
2012-06-11

  ULJO
Den här var mycket bra.
2012-06-11

    ej medlem längre
Du förtrollar med dina ord.
2012-06-10

  M.A.J.R
Du har en väldigt bra bildförmåga att förmedla med ord! applåd.
2012-06-10

  Änglaögon
Mycket fint!
2012-06-10

    ej medlem längre
Snyggt formulerat.
2012-06-10

  Armo
Vacker bildspråk!
2012-06-10

  Linda CH VIP
Vacker dikt med fint innehåll. Mycket värd att sparas!
2012-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
En fin dikt.
2012-06-10

  kerstin skriver VIP
det är en mycket vacker dikt,
och jag kan inte annat än att hålla med om att orden

// längtan är oflugen pappersdrake //

är underbara att ta med sig.
och det ger mig lust att ägna mig åt drakflygning idag
tack!
2012-06-10

    ej medlem längre
"längtan är en oflugen pappersdrake" såna ordkombinationer är värdefulla i livet !
2012-06-10

    lenakarin
Fint!!
Vacker bild och så elegant formulerat!!
2012-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Även dödslängtan?
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air