Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekorr-Haiku


Inga hjul finns där
Men fin gran och tallegren

Ekorr´n har det bra




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-02-03 13:05



Bookmark and Share


  Cris
Skönt att han slipper hjulet. Men kanske får han vara med om jul i sin gran :-)
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet