Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Fredrik Reinfeldts Nya Moderater...


"Om ulven kastade fårakläderna.."

Nu börjar fasaden rasa

falla ihop som en trasa

de rika får guld som glimmar

vi fattiga nästan svimmar



Lite åt folket

mycket åt de som har

längst ner ser vi smolket

moderatrumpan bar



Bluffen är snart synad

propagandan borttynad

en urgröpt socialförsäkring

dyrköpt sjukförsäkring



HÖGERN börja skymta

högerspöket grymta

"Etniska svenskar", säger Fredrik

SD ler som lik



Vi fattiga får lida pin

medan Den Rike klär sig fin

klassklyftorna accellererar

många protesterar



Slumområdena kokar

Reinfeldt bara slokar

saknar recepten

tappat koncepten



Arbetslösheten växer mera

vi fattiga blir flera

de sjuka får också stryk

av borgerlig "byk "


Men det tycks ha hänt nå´t

med en ny sossetopp

verkar väljarna vakna

NÅGOT tycks de sakna


Kanske blir det ändring

en positiv förändring

om Löfvén nu vågar

ja, jag bara frågar (?)


----







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-10 10:07



Bookmark and Share


  ULJO
När man läser en sådan text som du njuder på blir man alldeles varm och glad inombords. Nya moderaterna kan nog numera kalla sig gamla moderaterna för nu halkar de ut ur Rosenbad.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska