Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara några ord inför veckan som kommer ...




En tuff vecka väntar ...

... på att få ta sin början idag

Men hoppas det kommer
att finnas utrymme för 
annat att skriva om
än blott bekymmer
och annat mindre önskvärt
som jag har att ta mig igenom
de närmaste dagarna ...

Ni får förlåta mig om 
jag under veckan 
kanske inte svarar
lika snabbt som jag brukar
och att jag kanske mer applåderar
än kommenterar era 
inspirerande alster ...

Vill att ni ska veta
att just att få läsa
allt det ni skriver här
skänker mig såväl
en stunds verklighetsflykt
som det ger mig inspiration
trots och eller oavsett
rådande situation 
i livet utanför ...

Kram till er allihop
och tack för att ni finns!




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-06-11 05:37



Bookmark and Share


  Maiah VIP
"veklighetsflykt" eller ett försök att se och förstå sitt liv ur ett annat perspektiv. Vad det än är så önskar jag dig värme och omtanke... ibland behöver man ladda och fokusera...sen kör man...=)
2012-06-12

  Magica VIP
massor med kramar!!!
2012-06-11

  Gigi
Skickar styrka
och kramar!
2012-06-11

  smultronbergen VIP
lycka till med kommande vecka!
/ S
2012-06-11

    ej medlem längre
Tänker stöttande tankar!
2012-06-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ska ha dej i tankarna...
2012-06-11

  Rise Little One
Tack själv Peter.
Önskar dig en vecka fullt av inspiration o glädje.
Kram
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP