Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa Västkusten!

ska gå längs
stranden

varje morgon
låta min

kropp fyllas
av havsluft

kom
bris
kom
kuling

kom
storm

så läser
jag en bok




Fri vers av Bengt VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...och tar en liten snaps
till sillen?
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP