Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasyrstavade hjärtslag



Solen smälte mjukt, gav tungan aldrig förut
så frestande smaker och ord sipprade ut ur 
livsnjutande fingrartoppar

hallon med maräng
ovan leendets glansiga läppar, slickar kyssar rena

Tuggad, svald och klar - den pikanta aromen
utav gårdagen

och inuti skrattfyllt svalj, klädd i fjärilsvingar likt den gladaste utav marsipan
fnittrade magen

- är det såhär lycka smakar!









Fri vers av Baystream
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 14:14



Bookmark and Share


  Armo
Tycker mycket om hur du målar dina dikter, alltid med en kroppslig närvaro och med en känsla för sinnenas makt över vår verklighet. Du gör det riktigt bra!
2012-06-12

    ej medlem längre
Ah, yeeeees, så smakar lycka

Och så här låter den


PS: Kanonbild
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream