Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste jag säga mer? 6/6-2012


Vita hattar


 
Ett hav av vita hattar
nej, ett rus
av vitt, vitt, vitt
avsluta och börja om
 
Bländande vita
rena stora framtiden
vitt, vitt, vitt
vi famlar, springer
kommer att snubbla
 
Den trygga famnen
där borta är de
här står vi
vitt, vitt, vitt
strålar mot framtiden

Skrålande och skålande
lyckan stiger i hatten
Adjö, god kväll, god natt
Vitt, vitt, vitt
 
6/6-2012




Fri vers av filosofian
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-11 18:11



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jättebra, men..

Vita hattar är högst ovanligt då de flesta hattar är mörka

näst intill svarta...

::))

Kram på dig!
2012-06-11

  NågonAnnans
Vackert!
2012-06-11

  Robin V
Mycket bra!
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian