Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte bara tro utan jag vill även få veta


om kärleken finns här

Finns här oss sinsemellan

Finns här inom oss

Och om vi är villiga att kämpa och slåss för den

då den helt plötsligt bara har blivit

till våran allra bästa vän

Den så goda och harmoniska kärleken

Gåtrfulla många gånger

För är det verkligen sant att det är i lilla mig som hon nu

bara älskar

och håller så otroligt kär?

Och det bara sådär

Och jag tycker ju att hon alltid är lika vacker och trevlig

varje gång som vi pratar

med varann

Så åt henne kan jag nog inte bara säga, Tyvärr

Nej, det kan jag ju inte

Och det tänker jag inte göra heller

Och varför skulle jag

För jag vill ju inte bara tro utan även få veta

Få veta om kärleken verkligen finns där...

Ken Cassel
12/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger
Publicerad 2012-06-12 21:06



Bookmark and Share


  Rise Little One
Dags att gå till botten med den heta frågan
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel