Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syskonkärlek


tacksamhet
så stor

tillgivenhet
från mor

underbara liv
saknar adjektiv

liten blivit stor
jag älskar dig min bror




Fri vers av Today I am a bird
Läst 7628 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-13 02:02



Bookmark and Share


    eos
Gillade verkligen! :)
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird