Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldoft

 

 

över sandkornens ljus

lägger jag ömt mina fötter

steg mot soldoft

din ö mot min grind

 

jag ser dig springa efter vinden

med din blus flaggandes över din hud

så att mina händer ler

kommer du emot mig

 

du vet att jag vill din längtan

i konturernas vackra salt

som seglande havsvikars hinnor

bär vi vår egen strand

ge mig en eka

i ditt solsken

älskade

 jag vill vagga med dig

över nattsjöns dimma

smaka soldoft över dina bröst

 så att lommen ser våra skuggljus

så att våra dofter perforerar vattenytans lugn

om jag säger något

vill jag stöna

i ditt hjärtslags varma ljus

 

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-13 09:51



Bookmark and Share


    ordskalv
Så vackert så jag rodnar. Känner hettan från sommaren och längtan.
2012-06-17

    ej medlem längre
Så kärleksfullt och vackert. Du skriver så jag blir alldeles mjuk i hjärtat.
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter