Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manisk.

Jag börjar bli manisk
fyller mina sinnen av musik vi lyssnade till
klistrar upp bilder på dig
dig dig dig och mig
du stirrar på mig från varje vägg
iskalla ljusblå ögon
jag tänjer ut på varje minne
jag har av dig
för att hålla oss kvar
kryper på spikar
på bara knän
för att känna nåt igen
eller för att inte känna nånting alls
så där som du
du kalla ljuva jävel
jag sliter ut min själ
för att få krama blodet ur ditt hjärta igen
för att få ha det i min lilla vita hand
vid liv
pulserande
endast på grund av mig
och min kärlek för dig.







Fri vers av Ruterdam
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-13 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam