Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nog ingen poet


Inte lika djup som en riktig sådan i alla fall

Så det enda som jag vet är att jag bara älskar att skriva

Och det om allt möjligt och omöjligt

Ja, så jag misstänker nu att jag är en sådan där

Vad heter det nu igen?

Ja, just det

Diva

Ken Cassel
14/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 17:27



Bookmark and Share


  Rise Little One
En poet är en person som sysslar med ord
Du sysslar med ord, alltså är du en poet ;)
2012-06-14

  ResenärGenomLivet VIP
En poet är väl en som uttrycker sej i ord, eller...
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel