Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i regnet

Det är inte lätt att se tårarna

när dom blev gråtna i regnet




Bunden vers (Haiku) av Tin@
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-02-03 19:28



Bookmark and Share


    Camillaa
bra text :)
2006-08-25

  Missi VIP
nej det är sant. dåska man passa på...
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@