Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del III ur "En Galmans strofer". Läs med fördel från del I.


Gråt min vän

Gråt min vän, gråt bara ut.
Min själ kommer du inte åt.
Mitt leende mot din avund
är ett fullgott byte för att falla i gråt.

Hur känns det att i mig
se den sida du vill nå i dig?
Begråt nu ej för spillda drömmar
eller sådant du gjort eller velat förglömma.

Gråt istället min vän, gråt bara ut.
Gråt för den du vill vara,
och för den som en dag tar slut.
För att böja sig för vinden och vika ner sitt liv
är att gråta en tår för ogjorda kliv.




Fri vers (Fri form) av Wilmer Hellström
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-15 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wilmer Hellström