Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg an!


Pang Pang Pang

Den våldsbenägna människan

Blev våldsam av sin natur

Hade inget val

Opportunist

Allt för att överleva

Och då man måste till en viss del och grad

rätta sig efter den

stora massan här i världen

För annars så finns ju risken att man bara skjuts i sank...


Lägg an

Pang! Pang! Pang!

Pang och du är död!!!

Öga för öga, tand för tand

Den våldsbenägna människan...

Ken Cassel
16/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-16 14:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att anpassa mig. Jag är vare sig kanonmat eller mördare. Totalvägra!
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel