Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet 1.0 ctrl + alt + del

Väljer bort allt brus för en tid, vill se med nya ögon på mitt liv.
Går igenom mina tidigare år, ser rakt ner i öppna sår och skrattar glatt åt allt som går.
Dags att börja ta egna beslut innan valen tar slut.
Är lycklig för det är mycket roligare så, en lärdom viktig som få.
Lever med en känsla om att det är farligt att leva livet stort, skjuter på vackra saker för att bevara möjligheter som kanske aldrig kommer, dummer.
Nu är det slut på att tryggt luta sig tillbaka i välordnat kaos, tar för mig av allt normalt med skräckblandad iver, vill känna, smaka på det alla andra beskriver.
Tror, vet eller tänker att nu går jag inför landning innan nästa flight, nu ska livet, världen få sig en helt annan fight.
Älska, våga, tro nu kommer en annan förändring att sakta gro.
Ser med spänning fram mot att möta mig själv om tio år, förstår att en annan kommer att ha tagit vid mitt liv och att jag sakta dött, fött och stött, blivit nött till någon ny, älskar den känslan, over out.




Fri vers av Zoo
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-16 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo