Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den förvirring som verkar vara allestädes närvarande..


Konfys ?

Konfys ?

kan man bli överallt och ingenstans


Konfys ?

överträffar vett och sans
försätter dig i obalans
inte konstigt alls
så mycket knäppt som anbefalls !


Konfys ?

förvirrad och svävande
till inget över sig hävande
flummig och labil
mentalt instabil


Konfys ?

inte oväntat i denna värld
att man blir rent psykiskt tärd
beväpnad med vansinnets svärd
bränd till sveda vid galen härd


Konfys ?

stelna och frys (!)
här inget brys
sympa bara nys (!)
inga medel skys (!)


Konfys ?

inte lätt för liten mänska
att sin själ från detta rensa
att se´n finna vettet åter
sina krafter åderlåter
men vi MÅSTE detta göra
annars Satan oss förgöra......


------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-17 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig. Tur att jag har bönen....
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska