Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad i natten


Går helt vilsen igenom den så stora parken

efter att för en liten stund sen

bara tappat bort kärleken sin i det så kolsvarta mörkret

Och han har nu inte en aning om vart hon bara kan

ha tagit vägen

Har skrikit och tjoat sig hes, då ekot bara har slagit

tillbaka emot en


Ja, vart tog hon bara vägen, min älskade vän

Hoppas att det nu inte har hänt henne någonting tråkigt

i den här så stora skogen

Ja, jag tänker då på alla de så vilda djuren

Och jag har ju försökt att ringa till henne på mobilen

men här finns tydligen

ingen täckning


Förlorad i natten

Vad katten kan hon bara ha tagit vägen

Kanske hon nu bara har hittat tillbaka till den

så stora vägen

och är nu på väg hem?

Fan, också vad det här var jobbigt

Ja, jag får nog nu själv ta mig hem och titta efter

För annars så måste jag ju underrätta park polisen

och be de hjälpa mig att leta rätt på henne

För jag måste ju bara hitta henne

Hitta min så älskade vän...

Förlorad i natten!

Ken Cassel
17/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-17 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel