Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synnerligen på tapeten i dessa dagar......


"Mörkerresignation"

I de mörka skuggornas gränder

vandrar gårdagens upphörda existenser

föredettingar
inga "goalgettingar"
göre sig besvär
intet finns kvar här


I de fallna hjältarnas dalar

ingen dem längre hugsvalar


desarmerade
mumifierade
uppgivenhetens stjärna lyser
nedfrysta känslor man hyser


I de krossade kärlekarnas trädgårdar

inga rabatter man vårdar


uttorkade
avfolkade
frustrationen dominerar
stagnationen kulminerar.....


Men.., i EN trädgård det spirar än

en sista chans att komma igen......


---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 211 gånger
Publicerad 2012-06-17 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska