Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dresserad kameleont

En dresserad kameleont
Tacklar problem på beställning
Äter rätt och följer normen
I väntan på den sanna stormen
Tror att livet väntar runt hörnet
Att verkligheten kräver prestation
För många lögner i en identitet
För att våga leva i verklighet
När naturen ruttnar bort
Står livets värde en man kort
Nästa gång vi väljer lag
Pax att inte vara jag




Fri vers av Zoo
Läst 80 gånger
Publicerad 2012-06-17 19:34



Bookmark and Share


  wildah
Så bra innehåll i denna dikt! Tycker om!
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Zoo