Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksrus

När du inte orkar vara ledsen eller arg. När du bara längtar efter att vara fri eller tom löser jag din dom.
När du är så glad att du inte vet var du ska ta vägen, eller om du har nära till ett skratt ger jag dig min makt.
Om du känner dig ensam eller rädd, värmer jag din bädd, jag kan få dig att bli sedd.
När du närmar dig randen till ett avtryck i sanden, håller jag dig i handen. 
Då livet vänder dig sin rygg, ser jag till att du känner dig trygg.
När allt är över står du och jag med din tomma blick och vi knyter dina händer runt ett liv som försvann medan vi flydde från allt som brann. 




Fri vers av Zoo
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-17 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo