Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är glad för allt vi inte fick, det gör nog ont ändå

Du var min glädje, min ventil
Nu är jag känslomässigt steril

I minnet finns vi bevarade
Känslor ligger lagrade

Vill leva i en drog
För allt i dig jag aldrig såg

Flydde in i vad som fanns
När du plötsligt var någonannanstans

Möter min egen blick 
Ögon som söker en kick

Verklighetsflykt, till den värld jag byggt, där allt är tryggt.

Insikt ger ett nyktert beteende
Inget leende

Vill inte ställa frågor
Rädd för mina farhågor

Alla signaler jag aldrig förstod
Vill jag måla i mitt eget blod

Klär av mig mitt trasiga skal
Det stirrar tillbaka med samveteskval

Jag tackar för 
Allt vi aldrig gjorde
Allt vi aldrig sa
Och allt vi aldrig var
Känslor kommer alltid finnas kvar






Fri vers av Zoo
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-17 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo