Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket förbättrad repris ifrån ett par år tillbaka...


Jag bor i en liten låda


Jag bor i en liten fyrkantig flyttkartong

Och just nu så bor jag mitt på plattan inne i stan i Stockholm

Ett litet stort torg

Tunnelbanestation T-centralen

Och vem som helst får gärna titta in till mig

eller komma och besöka mig

För på min kartong så finns det faktiskt två små hål

på varsin sida

Så den som vill får så gärna titta in till mig

och mig beskåda

Och det innan jag bara bestämmer mig för att flytta vidare

till någon annan tunnelbanestation

Kanske till Stureplans Östermalmstorg?


Jag bor i en liten låda!

Så kom och hälsa på mig vet ja...

Ken Cassel
18/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-18 21:12



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
Å vilka söta rader! Hälsar gärna på titthålen i din låda här på poeter
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel