Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle aldrig gjort det om jag visste att jag var din första

Svettigt, smutsigt, nästan kompulsivt
impulsivt

Insvepta i ett billigt fuktigt tält-tyg
Ett hipp-som-happ, vindimmigt otyg

och nu känns det bara repulsivt


Och du tackar mig och dina blå fläckar på halsen
men det får du kanske ångra sen

"Jag vill tacka dig för allt"
och jag vill bara svara att mitt hjärta är för kallt

för någon att penetrera. Men,


jag svarar ändå "detsamma" tätt intill ditt öra
För att slippa skämmas, ingen runtomkring får höra

hur jag viskar söta ord i ett försök att lindra,
men samt i ett försök att hindra

mig själv från att förstöra


Dig.
Jag tog två av dina oskulder, men hur förpliktigar det mig?




Bunden vers (Rim) av frosthjärta
Läst 748 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-19 00:24



Bookmark and Share


  Novemberrus
Perfekt!!
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta