Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten dikt om sommaren.


Låt livet leka

Livet leker, solen steker.

Fiskar simmar, ändlösa timmar.

Tristess och rastlöshet, ingen värdslighet.

Bredvid ha den man tycker om, lita på mig och kom.

Alla sjunger blomstertid, lyckligt glada utan strid.

Då är sommarn bra, bara ligga och va.




Fri vers av Melan
Läst 244 gånger
Publicerad 2012-06-19 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan