Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om uttalade och outtalade undringar




och viltet går än en gång fritt

 

Jag kan inte sätta mig i måsten och borden

fördela mig i alla orden


mina frågor söker rättvist sina svar
skjutande sina pilars fokus


lutande vilar jag mot ovissheten
sväljer rosor violer och krokus


men kanske om jag ställer dom
mot väggen där


gäller dom ännu i sin rätt om jag frågar
liggande
triggande dina sinnens räcken



fäller jag mina teckens täcken
som en ridå ner
medan du ser mig mätta min ångest


med egna svar och jo

 

jag kan inte sätta mig i måsten och borden
fördela mig i alla orden när min vilja naken
bäddat med vita lakan

 

för i kogret ekar målens sök och önskningars försakan
gamla fjädrars lämnade rök utan eld

 

i min last för lyckan bär jag bud om mitt
ditt och vårt
och viltet går än en gång fritt

 

där allt en gång skövlades av hungrig
Undringarnas Skog

jag frågar nog där svaren lutar lika klara
som dina undringar är under underbara av oförlöst vetskap

 

kunskap

 

är mirakel och en röst inunder viskar tyst
viskar om ditt och mitt


"..och viltet går än en gång fritt"

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-20 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri