Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses från alla håll, men bäst från vänster till höger och kanske mest lysande uppifrån och ned...Ety en liten rebus ligger mycket kunnigt dold i vänstermarginalen.....;)


Liten Ord-Rumba

Får jag skriva Madrigaler
Över Dig och
Röra Dig där halsen blir nacke ?

Hela nätter skall jag vaka för
En enda Blick som
Når mig genom
Natten och
Etern
Som ett stjärnfall

Sen ska
Jag förse Dig med
Älskog och
Lägrar av vin

Ära Dig är ett skönt arbete och jag ska
Resa momument för Din skönhet och Din rösts skull

Stanna bara här så ska jag ge Dig
År av guld

Varje sekund
Av Dina andetag
Cirkulerar i en evighet av Ren
Kärlek och jag skriver till dig på ett
Evigt Språk och börjar en underbar
Resa in i Din Varelse...





Fri vers av AtomHeartMother
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-02-04 03:49



Bookmark and Share


  josefina
Mmmm, det har var en valdigt mysig dikt. Tyckte om den. Tack!
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother