Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa vänner syns nu stumma Jag tror inte ni blitt dumma Har på känn det där med spänning Bottnat ur, av grund haft känning


Glad midsommar

Vad ni än heter
Uti vår eter:
Önskar er trevnad
ej blott er levnad
också runt stången
Bladrik, en lång en

Syns ganska sällan
Runt den här källan
Lyriska orden
Hemska om morden
Fyll på esprier!
Gladfantasier!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-20 17:47



Bookmark and Share


  walborg
Önskar författaren ävenledes en lagom fridfull och en mycket glädjerik midsommarhelg
2012-06-20

    ej medlem längre
Vi hoppas på en lugn å fridsam midsommar! HJ tack!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki